DAN-graduering efterår 2019 ????

DAN-gradueringen hos Grandmaster Momme Knutzen og cheftræner Bjarne Johansen er nu veloverstået, og klubben er blevet en 4. DAN og en 2. DAN rigere - WOW ????
Vi er så stolte af jer og jeres fine resultater ????????????

Stort tillykke til Jakob Honoré med din nye grad 2. DAN. Dejligt at se dig stå med dit nye bælte, trods lidt bump på vejen i løbet af ugen. Vi tvivlede aldrig på at du kunne gennemføre - rigtig flot ????????
Det har været en fornøjelse at følge din vej. Du træner intensivt, og springer meget sjældent en træning over, hvilket helt klart viser sig på din fremgang ????

Nick Lynge Hansen var til 3. DAN graduering - men pådrog sig desværre en knæskade i starten, som gjorde, at han ikke kunne gennemføre. Nick har trænet målrettet efter 3. DAN, og har vist stor fremgang, så vi ærgrer os ekstra meget over, at han ikke nåede i mål i dag. Vi ser tiden an i forhold til omfanget af skaden, og håber Nick hurtigt bliver klar igen til en ny graduering ????

Også et stort tillykke til Sabumnim Louise Bro Overgaard med din flotte 4. DAN-graduering. Du er virkelig sej, og et flot forbillede for dine elever ????
At blive Sabumnim er et nyt og stort kapitel i taekwondo karrieren, hvor man opnår status som master ????????
4. DAN indebærer også aflevering af en afhandling omkring taekwondo. Louise valgte at gå i dybden med trænerrollen, de forskellige træner- & elevtyper, og har lavet et online pensum med videoer af teknikkerne til 10. Kup.
Supergod opgave, som Louise også fik stor ros for ????

Sikke en dejlig dag mest fyldt med glæde og stolthed hos os alle - 1000 tak ????????

Link til Louises 4. DAN afhandling:

Link til Louises online pensum:
https://esbjergcity-tkd.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=206

 
Billedet indeholder sandsynligvis: 5 personer, smilende personerBilledet indeholder sandsynligvis: 4 personer, herunder Louise Bro Overgaard, smilende personer, folk, der står og skoBilledet indeholder sandsynligvis: 4 personer, herunder Louise Bro Overgaard, smilende personer, folk, der stårBilledet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der står, jakkesæt og indendørsBilledet indeholder sandsynligvis: 3 personer, herunder Tim Larsen, smilende personer, folk, der står og indendørsBilledet indeholder sandsynligvis: 5 personer, folk, der står og indendørsBilledet indeholder sandsynligvis: 3 personer, folk, der står og indendørsBilledet indeholder sandsynligvis: 5 personer, folk, der står og indendørsBilledet indeholder sandsynligvis: 4 personer, folk, der sidder, bord og indendørs