WEEKENDENS STÆVNE ??????????
Esbjerg City Taekwondo Klub deltog igår ved et stævne afholdt her i Esbjerg, og vi havde to udøvere med.
Gustav Lenschow vandt sin finale stort og endte også med at stoppe sin modstander før tid. Gustav har været uden kampe længe nu, og han er ligeledes Dansk Mester 2021, idet der ikke lå nogen i hans vægtklasse.
Dejligt for Gustav endelig at have været i kamp igen - vi glæder os til at se mere????
Thilde (mor Didde Frøslev Clausen), skulle deltage ved sit allerførste stævne. Thilde fik én kamp mod en kæmper fra Færøerne, som hun desværre taber.
En rigtig god kamp, der er helt lige indtil der er ét minut tilbage, hvor Thilde ved et uheld, får sendt et spark afsted, der rammer sin modstander i hovedet - idet de er børnekæmper og ikke må have hovedkontakt, udløser dette et minuspoint/straf til Thilde, der dermed taber kampen med dette ene point i forskel.
Thilde kæmpede flot og stærkt, blev ramt og sparkede tilbage. Coach Kim Nordentoft Frederiksen er godt tilfreds!
Dette er kun en begyndelse ????????
Stjerner fødes i det små - gennem leg og læring kan alle opnå deres drømme.
Den Olympiske Mester Lisa Kjaer Gjessing er også startet med de fantastiske små danske stævner, inden vejen toppede sidste sommer med Olympisk Guld.
Vi har alle brug for idoler, og Lisa er et super idol for både de små og store, sportslig såvel som personlig - tak Lisa Kjær Gjessing for at være en del af dette stævne fra start til slut ♥?
Tak til en dejlig forældre- og klubopbakning. Det er altid rart, når der er opbakningen uden om kampholdet.
Mange hilsner
Kim Nordentoft og Michelle Sole