Vores næste trænerprofil er CJ Lim, som er træner på vores tirsdags MON hold????☺?

• Hvem er du? Hvad fik dig til starte til taekwondo?

Jeg hedder Chuu Jiun Lim , men i kender mig sikkert bedre som CJ. Jeg er 41 år og kommer fra Malaysia. Jeg har to børn - Aksel på 6 år og Anton på 3 år. Jeg har boet i Danmark i 6 år, inden da rejse vi en del rundt i Norge, Malaysia og Korea. Jeg startede med Taekwondo, da vi boede i Korea (2011 til 2012), og der er Taekwondo en national sport. For at give et indtryk af hvor mange der dyrker Taekwondo i Korea, så ville det svare til, at der var 15-20 klubber i Esbjerg midt by af samme størrelse, som vores klub. Oprindeligt startede jeg med Taekwondo, fordi jeg gerne ville lave lidt motion, mens min mand var på arbejde, jeg vidste egentlig ikke, hvad jeg startede på. Jeg blev hurtigt bidt af træningerne og den udvikling, som jeg kom igennem. I Korea er der træning hverdag og ofte ‪lørdag formiddag‬ inklusiv. Det hele kulminerede med et sort bælte ved et stort stævne. I november 2011 fik jeg 1.DAN .

• Og hvad giver det dig?

I starten var det mest for motionens skyld, men efter noget tid begyndte resultaterne af træningen at vise sig. Nu var det ikke kun motion, nu var det også sjovt. Jeg har blandt andet lært hvordan man som pige kan klare sig ud af en situation, man ikke kan løbe væk fra. Jeg har heldigvis aldrig haft brug for det, men bare det at vide, at jeg kan gør mig tryg. Efter jeg er startet som træner oplever jeg det positive i at se børn lære noget nyttigt. Jeg bliver helt varm inden i, når jeg ser hvor glade børnene er for at komme til træningen.

• Hvad synes du der er fedt ved vores klub?

Jeg er næsten helt ny i klubben, men den fantastiske måde jeg er blever modtaget på i klubben har været over al forventning. Det er altid fedt at komme til træning, og arrangementerne i klubben har været sjove.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler, står