Forside       Event       Holdtilmelding       Shop       Bestyrelsen       Trænere       Kalender       Facebook       Markedsplads
Skip Navigation Links
- NyhederExpand - Nyheder
- Om klubbenExpand - Om klubben
- Kontingentsatser
- TræningstiderExpand - Træningstider
- GrundteknikExpand - Grundteknik
- Børnehold / MON Expand - Børnehold / MON
- KamptræningExpand - Kamptræning
- NyhederExpand - Nyheder
- Galleri Esbjerg CITY
- Gl. galleri
- Sponsorer
- Trænings- & stævnekalenderExpand - Trænings- & stævnekalender

 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
     Glemt login?  

Update Belgian Open 2017

????

Esbjerg CITY har igen deltaget ved G1 stævne - denne gang i Belgien.

 

Louise kæmpede lørdag, og manglede 2 kampe ved dette stævne, for at kvalificere sig til senior VM. Hun lagde godt og klogt ud i første omgang, men gik helt ned i anden. Coach Bjarne hentede hende tilbage, og Louise præsterede den flotteste og vildeste omgang taekwondo i tredje. SEJT at komme tilbage på denne måde ???? Desværre vandt modstanderen en tæt kamp, og Louises VM drømme slukkes. Men sikke en udvikling du har vist os på din vej. Flot flot arbejde sammen med Coach Bjarne og Coach Kim ????

 

Alex og Kathrine kæmpede søndag.
Alex kom godt i gang, men fik ikke rigtig sat point ind, selv om vi så og hørte et par hårde spark direkte på vesten. I anden omgang opdagede dommerne, at modstanderens vest ikke fungerede, og de startede omgangen forfra. Herefter scorede Alex straks, og havde flere gode forsøg, der lige manglede det sidste. Han tabte desværre til modstanderen, som er den tidligere guldvinder ved German Open i år. Med lidt mere kamperfaring er vi i den grad på rette spor ????

 

Kathrine kæmpede aggressivt og kom hurtigt foran. Hun kæmpede sikkert hele vejen med det, der virkede, og holdte modstanderen godt på afstand. Kathrine vandt en rigtig flot sejr ????
I anden kamp hev Kathrine samme opskrift frem, og kørte igen effektivt en sikker sejr i hus uden det store besvær. Virkeligt flot ????
I tredje kamp mødte Kathrine en mere erfaren kæmper, der bestemt ikke gav noget ved dørene, og holdte Kathrine på afstand. Kathrine tabte godt nok, men hvor er det sejt at vinde 2 kampe til et G-stævne ????????

Med disse 2 sejre har Kathrine opfyldt DTaF's udtagelseskrav til junior EM. Hvor er du bare sej ???????? og igen må vi sige, at du viser hårdt arbejde betaler sig. Stor cadeau til coach Bjarne og coach Kim for jeres andel i Kathrines succes.

 

Tak for endnu en dejlig taekwondo weekend i det aller bedste selskab ??

 

I næste weekend bliver vi i Danmark og holder fri ??

Susanne & Lillian

 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk