I lørdags deltog vi, Esbjerg CITY Taekwondo Klub med 7 deltagere, Sebastian, Monique, Victor, Gustav, Kathrine, Stine og Daniel i et stævne i Kaltenkirchen i Tyskland. Vi efterlod Alex derhjemme med en brækket storetå.??

Vi startede tidligt i Kaltenkirchen klokken 7.30 med indvejning. Stævnet starter klokken 10.00, så vi lagde ud med hygge og afslapning efter indvejning. Til stævnet var der kampe til alle vores kæmpere, og det ganske fortrinligt.

Daniel vinder første kamp 25-1, og vinder også anden kamp 6-5 mod en meget erfaren kæmper, som han kender rigtigt godt. Guld til Daniel??

Victor vinder første kamp i golden point efter ordinær kamp endte 11-11. Han forstod at holde vores blodtryk oppe. Victor taber sin finale 7-52 til en lidt mere erfaren kæmper. Sølv til Victor??

Kathrine vinder sin finalekamp 9-0. Modstanderen holdte kun 66 sekunder. Guld til Kathrine. ??

Sebastian taber sin kamp 0-27 til en kæmper, som havde prøvet dette mere end et par gange før. Dette var Sebastian første stævne med hovedspark. Sølv til Sebastian. ??

Stine vinder sin finalekamp 9-8. Stine kæmper stadig med efterveerne af kyssesygen, som hun havde i sommerferien, så hun gjorde det lidt for spændende. Guld til Stine??

Monique vinder sin finalekamp 25-12. Dette var også Moniques første stævne med hovedspark. Guld til Monique??

Gustav taber sin finale kamp 6-39. Gustav var oppe imod en noget mere erfaren kæmper. Sølv til Gustav. ??

For Victor, Monique, Sebastian og Gustav var det også deres første gang til et udenlandsk stævne, og det skal man også lige vænne sig til. Kampdommeren taler jo lige pludselig tysk.

Tusind tak til coach Kim og Michelle for fantastisk coaching af de unge mennesker til stævnet.

Og til sidst og ikke mindst….. Denne gang fik vi også en pokal med hjem til hylden i klubben. Vi blev den anden mest vindende klub til stævnet.????

Vh Susanne

Billedet indeholder sandsynligvis: 7 personer, herunder Daniel Fallahpour, folk, der stårBilledet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk på scenen, folk, der står og barnBilledet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer og folk, der stårBilledet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler, står og drink