Riga Open G1
Vi tog Fredag d.5 Oktober første gang afsted til Riga Open. Afgang med fly fra Billund dirkete til Riga, efter vi var landet skulle Alex, Kathrine og Jasmin ( Elite Vest ) til Vejning. Som ofte er her lidt (meget) ventetid. Alex kæmper junior male +78 kg. Kathrine junior female -59 kg. Og Jasmin Senior female -67 kg. Alle klarede vejningen i første forsøg.
Efter Vejningen går den store jagt ind på at finde et ordentligt sted at spise. Det kunne fx bestå af en stor portion pasta efterfulgt af en pizza.
Så blev det tid til at finde vores hotel
Når vi så er kommet på vores værelser starter ventetiden igen, men denne gang på kampprogrammet. Dette kommer efter midnat, og Riga er ingen undtagelse.
Kl 06 skal man så endnu engang se efter lister. WTF har indført genvejning af 25% af atleterne. Heldigvis undgik vi dette denne gang.
Kathrine er første City kæmper som dog først kommer til at kæmpe efter kl 17 da stævnet ikke køre 100% smurt. Den første kamp er mod Italien som Kathrine vinder med 19-1. Anden kamp er mod Norge som bliver vundet 8-2. Tredje kamp er mod Rusland om at kommer i finalen, her taber vi 0-3. Rusland vinder her efter finalen stort. Bronze til Kathrine og fuld fokus på U21 Europamesterskaberne i Polen d.8-11 November.
Hjemme på hotellet igen kl 23.30
Alex skal Søndag møde ham der ligger nr. 15 i verden på junior +78 kg. Det bliver en kamp som er meget lige, men med et lille overtag til modstanderen. Da vi starter tredje omgang står der 6-6, dog gør en lille uopmærksomhed i en nærkamp at Alex kommer bagud og så er det op af bakke. Alex taber desværre 13-9. Bronze til Alex. Dette var også afslutningen på 3 flotte år som Junior og han kan nu se frem til at blive senior. ( han mangler dog lige DM som enten junior eller senior) Alex afslutter flot junior året af med 3 flotte medaljer til G-stævner + flere andre, fx guld til Berlin Open.
I første kamp for Jasmin møder hun en Gran prix kæmper fra Rusland som hun vinder 7-5 over. Anden kamp møder hun nr. 10 i verden Polina Khan. En god kamp af Jasmin som hun desværre taber 12-5
Kathrine, Alex og Jasmin taber desværre alle til Rusland og dem de taber til vinder efterfølgende guld.
Coach Kim