I denne weekend den 16. og 17. september havde Esbjerg CITY Taekwondo Klub 2 kæmpere, Alex og Kathrine til en international turnering i Polen.

Alex kæmper junior +78 kg, og Kathrine kæmper i vægtklassen -59 kg.

Kathrine kæmpede lørdag, og får 2 kampe til stævnet. Første kamp vinder hun i sikker stil 11-7 over Rusland. Anden kamp taber hun desværre til knebent 10-12 til Polen.??

Alex kæmpede søndag, og får 3 kampe til stævnet. Første kamp vinder han 9-3 over Polen. Anden kamp vinder han 8-7 over Rusland, og semifinalen taber han desværre til Spanien 6-8 efter en rigtig tæt kamp. Dermed en flot bronze medalje til Alex. ??

Stævnet i Polen var en meget langvarig affære. Vi startede både lørdag og søndag i hallen klokken 7.15, da der er indført mulighed for kontrolvejning. Lørdag blev de sidste kampe for stævnets yngste deltagere kæmpet klokken 22.30, som er alt for sent. Søndag aften var vi færdige i hallen klokken 21.00. Vi var alle meget trætte efter 2 så lange dage.

Næste stævne for de to kæmpere er Riga Open om 14 dage.

Stor tak til de to engagerede coaches Bjarne og Kim for en rigtig god tur til Warszawa. ??

?Næste stævne er allerede på lørdag den 22. september, hvor 7 kæmpere fra vores kamphold deltager. Så kom gerne til Skanderborg (Fælledhallen, Skanderborg Fælled 1) og hep på vores fantastiske medlemmer. Holdet består af både avancerede og begyndere, så det er mange forskellige niveauer, der deltager.?

Venlig hilsen Susanne??